29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011












Ontkalkingsvloeistof - 1 liter

Ulrich naturlich
UL420105

verwijdert op milde wijze kalkaanslag in heet water toestellen, zoals b.v. Koffiezetapparaten en waterkokers, gootstenen, toiletten, tegels, douchecabines en is zacht en zuinig. Van zuiver-rechtsdraaiend melkzuur, welke biologisch afbreekbaar en niet-gevaarlijk voor ons afval water is.


Houd wel rekening met de ontkalkings voorschriften van de fabrikant van de apparatuur. Spoel het ontkalkte apparatuur daarna grondig uit met schoon water.


Geschikt voor veganisten. IMO - Certificaat


Toepassing: Met water 1 : 3 (ontkalker : water) verdunnen en laten staan totdat de kalk is opgelost. Warm water verhoogt de werking.


 Tip:  Verkalkte zeefjes van waterkranen overgieten met de ontkalker. Ontkalker als sanitairreiniger: De onkalker is geschikt om enkel of in een mengsel met het Ulrich zuurstofbleekmiddel te gebruiken voor de reiniging van toilet.


Als u naast het wasmiddel enkele druppels ontkalker in het doseervakje toevoegd verwijderd de eventuele geur van luiers. Vooral bij de 's nachts luiers (welke lang zijn gedragen) vormt zich ammoniak die door de zuren van de ontkalker goed worden geneutraliseerd!


Bestanddelen: water, melkzuur, nietionogene Tensiden*, Bio Alchohol
INCI: Aqua, Lactic acid, Glycereth-6 Cocoate, Alcohol


Signaalwoord: Gevaar!
H315 Veroorzaakt huidirritatie.
H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel.


(* Oppervlakteactieve stoffen van plantaardige oorsprong)


Model:
Ontkalkingsvloeistof - 1 liter 9.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel