29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011
Wasmiddel met zeepkruid neutrale geur - 1 liter

Ulrich naturlich
UL400122

Milieuvriendelijk en dermatologisch getest wasmiddel met zeep kruid, vloeibaar met ontharder, voor alle temperatuurbereiken en hardheid van het water.


Bevat wasactieve stoffen uit kokosolie, plantaardige zeep en rechtsdraaiend melkzuur voor het voorkomen van kalkafzettingen en voor een huidvriendelijke pH-waarde. Dermatologische test afgesloten met "zeer goed".


Inhoud: 1 liter is voldoende voor 33 wasbeurten


Zeepkruid is afkomstig van de anjer familie en was in de Middeleeuwen een populair wasmiddel. Door het saponine gehalte ontstaat in verbinding met water een zacht wasmiddel met sterk reinigende werking. Het Zeepkruid dat Ulrich natürlich gebruikt komt uit Europa en uit de biologische landbouw.


Tip: Hardnekkige vlekken kunnen worden voorbehandeld met Ulrich Galzeep


Liefde voor moeder natuur
Al meer dan 25 jaar maakt Ulrich natürlich kwalitatief hoogwaardige ecologische huishoudelijke producten, die voor 90% overeenkomen met de Eco-Cert richtlijnen. Ze worden aanbevolen door de Duitse Dieren Welzijn Federatie (Dierenbescherming). Dit product werd bekroond met het Vegan certificaat. Deze ecologische filosofie is het begin van een eco-vriendelijke serie verzorgings producten.


Ingrediënten:
Vetalcoholsulfaat (uit kokosolie), betaïne (uit kokosolie), koolzaadolie zachte zeep, melkzuur L (+), zeepkruid extract, water.


Toepassing
1 liter is voldoende voor 33 wasbeurten. Spaarzaam doseren, wassen zonder voorwas. Meestal is 25-30 ml per wasbeurt voldoende. Geschikt voor alle was temperaturen.


Model:
Wasmiddel met zeepkruid neutrale geur - 1 liter 9.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel