29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011












Zonnebloemolie BIO - 1 liter

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
05142-300

Helianthus annuus

  • Native
  • Duitsland

Zeker iedereen kent de zonnebloem. Het mooie aan het zien van velden met zonnebloemen bloemen, welke allemaal op hetzelfde moment in de richting van de zon staan is een visueel genot. Uit de pitten wordt door koude persing de olie gewonnen, die in verschillende kwaliteiten wordt aangeboden. Er is zonnebloemolie met een hoog gehalte aan linolzuur of met een hoog oliezuurgehalte, etc. zodat u de keuze heeft uit verschillende oliezuren en meer.

Cosmetisch gebruik: Zonnebloemolie is een lichte, goed verdraagbare olie, dat voor de droge, gemengde en vette huid geschikt is. Het is ook goed voor de maceratie van kruiden (St. Janskruid), die veel directe zonneschijn 330 straling nodig hebben. De olie wordt alleen door de zon verwarmd en met de rijpings periode ontstaat een relatief stabiele niet ranzige olie in tegenstelling tot de publieke opinie. Vervolgens is de zonnebloemolie is niet zo lang houdbaar en daarom moet je het in cosmetische producten mogelijk mengen met een stabiele oliën om de houdbaarheid te vergroten. Helaas wordt de laatste tijd, ook op het gebied van Biologische oliën bij de verwerkingsmethode van plantaardige oliën, die ik persoonlijk niet zo wardeer de olie "reukloos gemaakt". Om dit proces niet te ondersteunen bieden wij deze reukloze oliën dus ook niet aan.

Culinair: Native, dat is koudgeperste zonnebloemolie, dankzij zijn oliezuur samenstelling een uitstekende spijs voor koude gerechten en salades. Ook als dieet levensmiddelolie. Niet verwarmen.

Hoofdbestanddelen: (Charge afhankelijk): Linolzuur 62 %, Oliezuur 25,2 %, Palmitinezuur 5,9 %, Stearinezuur 4,1 %, a-Tocopherol, Lecithin

Zonnebloemolie BIO, 1 liter donkere glazen fles


Model:
Zonnebloemolie BIO - 1 liter 23.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel