banner2018.jpg

+31 (0)77-7110398
Telefonisch & WhatsApp contact
op werkdagen van 10:00-16:00

package-1512783-1280.pngGratis verzending v.a. € 75,-
(België v.a  € 85,-)
Meer informatie klik hier











Sacha Inchi olie - 250 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
07061-250

Plukenetia volubilis



  • Koude persing

  • Peru


Sacha Inchi, de Inca pinda, stamt af van de klimplant en komt hoofdzakelijk voor in Peru. De gele olie heeft een aangename smaak van kruiden met een grazige notitie. Het oliezuur spectrum van Sacha Inchi is zeer uitzonderlijk. Geen enkele bekende planten- of noten-olie is qua samenselling hiermee vergelijkbaar, en verdiend meer aandacht in de voeding en cosmetica. Zelfs de lijnzaadolie, dat een relatief groot deel aan waardevolle alfa-linoleenzuur bevat, komt niet in de buurt van deze olie. Vanwege het hoge gehalte aan vitamine E is de Sacha-Inchiolie ook nog eens lang houdbaar.


Cosmetisch gebruik: Sacha Inchiolie is een lichte, niet-filmvormende olie dat zeer snel intrekt en is zeer geschikt voor de droge, broze en rijpere oudere huid. Gebruikers ervaringen tonen ook een goede toepassing bij grote poriën, vette en onzuivere huid. Door zijn speciale bestanddelen werkt het cel regenererend, beschermende en opbouwend en verhoogt de elasticiteit van de huid. Ook bij een een gevoelige huid wordt het uitstekend verdragen.


Culinair: Officieel in de EU voedingsmiddelen verordening (2009) is het als spijsolie niet toegelaten, maar het wordt sinds onheuglijke tijden in de landen van herkomst als spijsolie gebruikt. Hier komt de waanzin van de EU-bureaucratie die de regels en wetten voor ons willen bepalen naar boven, en zelf geen enkel idee hebben van het gebruik hiervan. Wat u als consument met de Sacha Inchiolie wilt doen, daar kunt u zelf het beste over beslissen.


Door de uitzonderlijke samenstelling, het hoge alfa-linoleenzuur gehalte en hoog vitaminegehalte is dit naar onze mening is het een van de hoogste kwaliteit plantaardige oliën überhaupt. Als dieet levensmiddel olie voor koude gerechten een onvervangbare aanwinst (Wij verkopen de Sacha Inchi olie als een cosmetische olie).


Hoofdbestanddelen: Alpha-Linoleenzuur 49 %, Linolzuur 38 %, Oliezuur 9 % (Omega 3,6,9), Stearinezuur 2 %, Palmitinezuur 1 %, Vitamin A und E, Fytosterolen


Sacha Inchi olie, 250 ml donkere glazen fles


Model:
Sacha Inchi olie - 250 ml 47.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Sacha Inchi olie - 20 ml
Plukenetia volubilis - Koude persing - Peru. Sacha Inchi, de Inca pinda, stamt af van de klimplant en komt hoofdzakelijk voor in Peru. De ge.. Lees meer
9.49
Sacha Inchi olie - 60 ml
Plukenetia volubilis - Koude persing - Peru. Sacha Inchi, de Inca pinda, stamt af van de klimplant en komt hoofdzakelijk voor in Peru. De ge.. Lees meer
15.49
Bekijk dit product
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.