Turkse rode olie - 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
07053-100

Ricinus communis (Turkije-rode olie, Turkse rode olie)  • Plantaardige emulgator

  • Turkije


Een gesulfateerde Ricinusolie (behandeld met zwavel) werd in het verre verleden in dergelijke formule vaak gebruikt. Oude Arabische geschriften noemen deze olie in vele toepassingen. Het bijzondere van de Turkse rode olie is zijn hoge water absorptiecapaciteit, waardoor het een een natuurlijke emulgator is.


Cosmetisch gebruik: Hoofdzakelijk als neutrale badolie met hoge verzorgende componenten. Bij een droge, gebarsten of schilferige huid, is het zeer aangenaam. Een fijne, lichte film vormt zich dan op de huid, zodat het onnodig is om je lichaam na het baden in te oliën. In tegenstelling tot een gewone plantaardige olie gaat het een verbinding met het water aan en het lichte, fijne oliefilm beschermt en onderhoudt de huid op een rustgevende manier. U kunt de neutrale rode olie goed met 1% á 5% met uw persoonlijke voorkeurs etherische olie vermengen en hierdoor ontstaat uw persoonlijke geurende badolie.


Rode Turkse olie, 100 ml glazen fles


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Grapefruit zaad extract - 10 ml

Grapefruit zaad extract - 10 ml

€ 7,99
Opoponax - 5 ml

Opoponax - 5 ml

€ 15,95
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.3 10 en 468 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.