29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011












Turkse rode olie - 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
07053-100

Ricinus communis (Turkije-rode olie, Turkse rode olie)

  • Plantaardige emulgator
  • Turkije

Een gesulfateerde Ricinusolie (behandeld met zwavel) werd in het verre verleden in dergelijke formule vaak gebruikt. Oude Arabische geschriften noemen deze olie in vele toepassingen. Het bijzondere van de Turkse rode olie is zijn hoge water absorptiecapaciteit, waardoor het een een natuurlijke emulgator is.

Cosmetisch gebruik: Hoofdzakelijk als neutrale badolie met hoge verzorgende componenten. Bij een droge, gebarsten of schilferige huid, is het zeer aangenaam. Een fijne, lichte film vormt zich dan op de huid, zodat het onnodig is om je lichaam na het baden in te oliën. In tegenstelling tot een gewone plantaardige olie gaat het een verbinding met het water aan en het lichte, fijne oliefilm beschermt en onderhoudt de huid op een rustgevende manier. U kunt de neutrale rode olie goed met 1% á 5% met uw persoonlijke voorkeurs etherische olie vermengen en hierdoor ontstaat uw persoonlijke geurende badolie.

Rode Turkse olie, 100 ml glazen fles


Model:
Turkse rode olie - 100 ml 8.50

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Grapefruit zaad extract -   10 ml
Het Grapefruit Zaad Extract (GZE) is d.m.v. thermisch-fysische maal-walspersen processen uit de grapefruit zaden en pulp (pers resten) met p.. Lees meer
€ 7.95
Opoponax - 5 ml
Opoponax chironium - Iran - Hars - Waterdampdestillatie Opoponax, 5 ml.. Lees meer
€ 15.95