banner2018.jpg

webwinkelkeur.jpg


Reviews:
The Feedback Company

Telefonisch & WhatsApp contact

+31(0)77 - 711 0398
Op werkdagen van 10:00-16:00











Papaja olie - 200 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
06817-200

Carica papaya L. (Papaya vulgaris)



  • Geraffineerd

  • Kenia


De papaja is eigenlijk een boomachtige rechtopstaande plant met een groei hoogte tot wel tien meter. Botanisch gezien noch een boom of een struik, ook geen vaste plant. Aan de zogenaamde stam (cauliflorie) en in de bladoksels ontstaan de bloemen, aansluitend de vrucht . In de geel groene langwerpige vruchten bevinden zich zwarte zaden, waaruit de olie d.m.v. koude persing wordt verkregen. In Nepal hecht men veel waarde aan de zelfstandigheid, dat bijna iedereen met een tuin bij zijn huis een papajaboom heeft staan.


Cosmetisch gebruik: Door de hoge aandelen aan oliezuur en linolzuur is deze zeer geschikt als een huidfunctie olie. De olie trekt langzaam in huid en laat een dunne vetfilm achter maar is na zo'n 10 minuten ingetrokken. Ideaal voor de normale, droge en ruwe huid.


Culinair: Ook goed in de keuken. Neutrale smaak.


Hoofdbestanddelen: Oliezuur ca. 60 %, Linolzuur ca. 25 %, Palmtiinezuur ca. 10 %, Stearinezuur ca. 3 %


Papaja olie, 200 ml glazen fles


Model:
Papaja olie - 200 ml 29.99

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.