Sojaolie BIO - 250 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
05144-250

Glycine max  • Koud geperst

  • Frankrijk


Alhoewel de sojabonen een enigszins slechte reputatie heeft met betrekking tot de genetische manipulatie, behoort deze olie tot de waardevolle plantaardige oliën door het hoge aandeel aan onverzadigde vetzuren en lecithine gehalte. We betrekken deze uit gecontroleerde biologische teelt, koudgeperst en zijn door de telers gegarandeerd GEN vrij.


Cosmetisch gebruik: Ook in cosmetica een veelzijdige huidfunctie olie, in het bijzonder als dragers voor lipiden oplosbare plantaardige voedingsstoffen en vitaminen. Het trekt tamelijk goed in, beschermt de huid tegen vochtverlies en laat geen restanten na op de huid. Het is geschikt voor zowel droge gemengde huid en vette huid met onzuiverheden. Als toevoeging in de voetverzorgende oliën fungeert het tegen eeltplekken en in emulsies produceert het een lichte huid gevoel.


Culinair: In de voedingsindustrie is het een van meest gebruikte spijsoliën. Het is zowel voor koude gerechten, evenals voor korte aanbraden en voor het stomen geschikt. Vanwege het hoge gehalte lecithine en het onverzadigde vetzuur zeer waardevolle levensmiddelolie.


Hoofdbestanddelen: Linolzuur ca. 53 %, Oliezuur ca. 23 %, Palmitinezuur ca. 11 %, Alpha-Linoleenzuur ca. 6%, Stearinezuur ca. 3 %, Lecithine ca. 3 %, Tocoferolen


BIO Sojaolie, 250 ml donkere glazenfles


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.3 10 en 472 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.