banner2018.jpg

buysmart.jpg

Lees de klanten revieuws op:
- Webwinkelkeur
- The Feedback Company

Op werkdagen van: 10:00-16:00 uur
+31(0)77 - 711 0398
telefonisch en WhatsApp bereikbaarCitroen, Yuzu - 3 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
4759

Citrus junos


  • Japan

  • Schil

  • Geperst


De Yuzu citroen groeit op een kleine boom in het wild in Tibet, Korea en Japan, waar het wordt verbouwd. De Yuzu citroen met zijn geel-gouden kleur lijkt op kleine sinaasappels en mandarijnen en heeft een heuvelachtig, hobbelig oppervlak. Net zoals bei alle citrus vruchten wordt de olie door koude persing van de schil gewonnen.

De geur is gigantisch. Ik heb zelden zo'n ongewone citrus olie geroken. Bij het snuiven van deze olie komen er fantastische geur beelden naar boven, die je met geen pen kan beschrijven. De geur heeft een uitgesproken diepe prachtige citrus noot, die met bloemige noten en vele andere bijzondere nuances is omgeven.
Helaas, is de prijs van de Yuzu-Citroen olie t.o.v. een citrus olie bijna onbetaalbaar. De prijs is in de afgelopen jaren met meer dan 30 procent duurder geworden. Mij is het niet gelukt om erachter te komen waarom deze olie zich in een hogere prijs categorie begeeft. Dit was ook een van de redenen waarom ik geruime tijd mezelf verdedigde om deze olie in ons programma op te nemen. Maar toen ik onlangs weer een kleine "tester / monster" mocht ruiken, was ik helemaal betoverd door deze fascinerende citrusgeur.


Ondanks zijn hoge prijs, die je bijna aan een rozen olie doet denken. Toch nieuw in ons programma.
Yuzu Citroen, 3 ml
Model:
Citroen, Yuzu - 3 ml 17.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Pepermunt Reukbox - 10 x 1 ml
10 munt soorten frissen elke kamer op en geven zelfs een groen briesje. Reuk-box pepermunt, 1 ml glazen flacons in een mooie kartonnen doos.. Lees meer
19.95

Nieuw! in het assortiment

Palo Santo - 5 ml
Bursera graveolens (heilig hout) Ecuador wildgroei Na een lange zoektocht hebben we eindelijk een fantastische Palo Santo-olie. Gedistill.. Lees meer
16.50