Vanille Absolue BIO Corsica - 2 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
4898

Vanilla planifolia

- Corsica

- Peul (Schoten)

- Absolue

De extractie oliën (Absolue) worden zelden "biologisch gecertificeerd", hoewel de gebruikte plant van de biologische landbouw afkomstig kan zijn, is het gebruikte oplosmiddel (meestal Hexaan) en daardoor kun je niet in de BIO classificeren. Hoewel het Hexaan gehalte minimaal is (nauwelijks meetbaar) zul je je bij een tankbeurt van je auto meer verontreinigende stoffen inademen als bij het constant gebruiken van dit absolue, is ons advies om dit toch niet in te nemen.
Hiervoor hebben we het alternatief een extractie met alcohol als oplosmiddel of gebruik te maken van een CO2-extractie. Bieden we u een BIO-vanille absolue met alcohol aan. Koude en warme maceratie met aansluitend vacuümdestillatie. In een langdurige procedure met behulp van de enfleurage methode krijg je een voedingskwaliteit biologisch vanille-extract.
Vanille absolue Bio - Corsica, 2 ml

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.3 10 en 452 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.