banner2018.jpg

webwinkelkeur.jpg

Telefonisch & WhatsApp contact

+31(0)77 - 711 0398
Normaal op werkdagen van 10:00-16:00
Informatie
: Verzendkosten 
Opvulmateriaal verzenddozen Bio Flopak schuimpjes (zetmeel) en papieren verzendtape. Ethiopische wierookstaafjes

7027

Bij elke Ethiopische koffie ceremonieel, die meerdere keren per dag in elk huishouden plaatsvindt, is wierook een belangrijk onderdeel. Naast de aangename en stimulerende geur verdrijft de rook ook ongedierte, vliegen en muggen.


Net als bij de Katholieke Kerk wordt wierook ook gebruikt in de Koptisch Orthodoxe Kerk van Ethiopië. Wij willen u met deze wierookstaafjes de wierook in zijn oorspronkelijke vorm aanbieden. Deze bevatten alleen poeder steenkool poeder wierook, welke uit Zuidoost-Ethiopië (Oganden) komt. De gebruikte alcohol als oplosmiddel verdampt bij het drogen.


De wierook stokjes worden in Ethiopië met de hand gemaakt. Ze ontwikkelen hun geur langzaam met een subtiele stimulerende geur - net als achtergrond muziek.


Ethiopische wierookstokjes 1 pak - 10 stuks

Model:
Ethiopische wierookstaafjes 8.45

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Geuren uit de Bijbel
27.95
Lichaam-boter Sinaasappel
Een lichaam boter is niet alleen voor warme dagen met de fruitige geur van bloedsinaasappel en de strenge elegantie van sinaasappel bladeren.. Lees meer
17.95
Lichaam-boter Ylang Ylang
Met een exotische bloemige geur fascineert dit lichaam boter. Lichaam-boter: Ylang Ylang ca. 75 gMet een exotische bloemige geur fascineert.. Lees meer
17.95
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.