Q-10 Kweepeer crème - 7 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
1904

Met lijsterbes en Labdanum (Cistus ladanifer).


In de oudheid, was op het eiland Kreta Q-10 als decolleté crème erg geliefd. Deze verzorgings crème werd toen al door de Kretanen aan de binnenkant van hun zichtbare boezem gesmeerd om met de geur van kweepeer, labdanum en jasmijn het andere geslacht te verleiden. Wij zijn fervente Kweeperen liefhebbers van welke soort dan ook en introduceren om deze reden deze Kweepeer crème. De Kweepeer vrucht met haar eigen onnavolgbare aroma gecombineerd met de rode wilde lijsterbes. Deze eetbare vrucht heeft een hoog gehalte aan vitamine C, maar ook alfa-en bèta-caroteen en is in symbiose met Kweepeer ideaal vanwege hun vele voedingsstoffen.
Aan de huidige omstandigheden aangepast, niet alleen een verleidelijke crème voor de borsten, tegenwoordig ook als gezichtscrème zeer bekend, met haar lustopwekkende geur van Labdanum, Kweepeer en Jasmijn met hun voedende eigenschappen.
Ingrediënten: Bronwater, Jojoba-olie*, Shea-boter*, emulgator uit plant. grondstoffen, Cacaoboter*, biologische tarwe destillaat*, eigen Kweepeer sap *, Kweepeer extract en kweepeer-moes*, Lijsterbessen, Una de Gato, plant. Glycerol, Rock rose*, Labdanum*, Jasmijn*, Grapefruit zaad extract, rode algen extract.
* Uit gecontroleerde biologische teelt
7 ml glazen pot

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Lichaam-boter Sinaasappel

Lichaam-boter Sinaasappel

€ 18,25
Antieke kruiden shampoo - 200 ml

Antieke kruiden shampoo - 200 ml

€ 13,25
Geuren uit de Bijbel

Geuren uit de Bijbel

€ 27,50
Glas spatel

Glas spatel

€ 0,75
Oranjebloesem reinigingsolie, 200 ml

Oranjebloesem reinigingsolie, 200 ml

€ 16,95
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 591 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.