Tschai-Thee (Chai-Thee) BIO - 100 gr

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
09030

Overal in de Oriënt, treft men de zoete chai thee, een zwarte thee met kruiden, melk en suiker aan. In Nepal en India id deze smakelijke thee ook al brand je lippen voor een paar roepies te verkrijgen - een verfrissende en verkwikkende thee genot. Regionaal zeer verschillend van samenstelling, wordt met of zonder melk gedronken, we willen deze nationale drank in onze variatie aanbieden. Met bewust veel kruiden uit de biologische landbouw, opwegend tegen de gebruikelijke specerijen gedeelte in vergelijking met zwarte thee.

Inhoud: Biologische zwarte thee (Timila), kardemom, gember, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, zw. Peper, lange peper.

Bereidingswijze: per kopje ½ theelepel Tshai met water overgieten en 3 - ​​5 minuten laten staan. Bij voorkeur met bruine suiker of honing zoeten (hoort erbij).

Bij de selectie van deze soorten thee, leggen wij de nadruk op de kwaliteit en hopen hiermee u een keuze te kunnen laten maken wat onze thee-tuin uit de natuur te bieden heeft.

Opmerking: Wij hebben niets met gearomatiseerde thee "smaken" te doen. Deze theeën, waarvan er nu enkele honderden verschillende soorten op de markt zijn, welke allemaal op een paar uitzonderingen na met synthetische "kunst en wonder smaken" verrijkt zijn.

Een continue gebruik van dergelijke theeën beïnvloed mijn mening, de gevoeligheid, de erkenning en begrip, het gebruik van natuurlijke aroma`s geur-en smaakstoffen uit de grote schatkist van de natuur. Als u het niet zonder gearomatiseerde thee kan, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Onze excuses voor het ongemak.
Tschai-Thee (Chai-Thee) Bio - 100 gr

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 419 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.