29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011
Reinigings-scub Gel 150 ml

Gran Canaria Natural
GCN 455

Zuiverende hydraterende scrub Gel 
Reinigings-scub Gel voor extreem zuiverehuid, geen zeep, geen parfum. Bevat  Gluconolactone en Alpha Hydroxy (Laagmoleculaire zuren die de huid verzachten tijdens de behandeling) 
Zorgt voor een zachte en zuiverende gezichtsreiniging, hydrateert en respecteert de PH waarde van uw huid. Hypo allergeen is geschikt voor de gezichts reiniging van alle huidtypes, maakt de huid jonger en verminderd de diepte van de rimpeltjes, door dit regelmatig toe te passen..
Door werking van Aloïne, Aceman en minerale zouten uit de Aloë Vera Barbadensis, geven ze een rustgevende en herstellende werking op lange-termijn.
 
Toepassing:
Breng een kleine hoeveelheid aan op een bevochtigde huid, zachtjes inmasseren tot het begint te schuimen, hierna enkele seconden laten intrekken en dan grondig met water wassen. Dagelijks aanbrengen en wanneer nodig make-up aanbrengen.

Reinigings-scub Gel 150 ml

EAN: 8437009338421
Model:
Reinigings-scub Gel 150 ml 23.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Winter-olie - 100 ml
Een verwarmende huidverzorging olie voor de koude winter. Deze natuurlijke lichaam`s-olie maakt ons blij en beschermt en verzorgt voor en na.. Lees meer
19.25
Dermo Bescherming Crème SPF 30
De niet-vette formule vloeibare beschermt de huid tegen beschadiging door de zon en weersinvloeden, en het voorkomen van pigment vlekken. Ve.. Lees meer
34.95